3 gode grunde til hvorfor du skal privatlease din nye bil

Står du, og skal havde en ny bil, så står du helt sikkert med overvejelserne om, hvorvidt du skal købe eller privatlease din nye bil. I denne artikel vil vi komme med tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge privatleasing fremfor at købe din nye bil. Der findes hhv. to forskellige leasingkontrakter, og når vi snakker om privatleasing, er det en operationel leasingkontrakt der bliver taget udgangspunkt i. Operationel leasing er den leasingform, vi ofte ser hos bilforhandlerne, og i reklamerne i tv’et. Audi, BMW og VW leasing er de seneste fem år blevet yderst populært, og flere vælger privatleasing fremfor køb af bil, hvilke bl.a. skyldes de mange fordele der følger med privatleasing.

Ingen uforudsete udgifter

Når du vælger privatleasing, slipper du fuldstændig for uforudsete udgifter til reparation, service, bilsyn, mv. Det er leasingselskabet, der skal betale alle disse udgifter, hvis disse måtte forekomme i leasingperioden. Leasingtager skal blot betale en månedlige leasingydelse og en evt. engangsydelse, derudover er der ikke andre udgifter til leasingbilen. (Brændstof og forsikring er selvfølgelig ikke inkluderet i leasingkontrakten). Det betyder altså, du får total budgetsikkerhed med privatleasing, og der kommer ikke nogen uforudset udgifter, der kan vælte et helt budget, når du privatleaser din næste bil.

Udskift bilen hyppigt uden besvær

Vil du udskifte din bil med jævne mellemrum, så er privatleasing uden tvivl en god løsning for dig. Med privatleasing kan du nemt udskifte din bil med en ny, så du altid kører i den nyeste model. Det smarte ved privatleasing er, at når leasingperioden er slut, skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og du slipper dermed for, at skulle bruge tid på at sælge bilen. Bilen skal leveres tilbage i god stand, hvis der er kommet nogle skader på bilen, så skal disse udbedres før den bliver leveret tilbage.

Lav kapitalbinding

Med privatleasing skal du ikke binde ligeså mange penge i en bil, da du i princippet ikke køber bilen men ”lejer” bilen af leasingselskabet. På den måde slipper du også for, at snakke med banken om, hvorvidt du må låne penge til en ny bil. Der findes flere leasingaftaler på det danske marked, hvor du kan foretage en privatleasing uden at skulle betale en enegangsydelse, hvilke også gør privatleasing attraktivt for nogle, der ikke lige har penge til en udbetaling.

Denne artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiden der linkes til i artiklen