Audi leasing privat og erhverv

2 Biler tilgængelig

Sorter efter:
Kørtekilometer
38000
Brændstof
Benzin
Motor
4.2 FSI QUATTRO
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
110000
Leasing periode
12
  • stock# 2775
Vis mere
Kørtekilometer
56000
Brændstof
Diesel
Motor
3.0 TDI QUATTRO
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
78000
Leasing periode
12
  • stock# 2732
Vis mere
Vis alle

Audi leasing

Audi er meget populær både indenfor erhvervsleasing, men også hos overklassen og den øverste del af middelklassen til privatleasing. At lease en Audi er et godt valg, da de er kendt for deres meget høje tyske kvalitet.

Audi har et bredt sortiment af biler, og der kan findes noget for et hvert behov og smag.

Audi laver stilrene og pålidelige biler, der matcher ens krav, og har endda en tendens til, at overstige dem.

Læs mere om Audi på deres egen hjemmeside.

Audi leasing erhverv

Audi er især populære ved erhvervsdrivende og folk med en højere stilling i en virksomhed. Erhvervsleasing er smart for virksomheder, da de kan hæve momsen, og de kan få fuldt fradrag for den ekstraordinære ydelse, samt den månedlig ydelse.

Erhvervsleasing giver bedre likviditet, da du ikke binder en stor kapital i en bil, som du gør når du køber en bil. Virksomheden kan derfor bruge kapitalen på, at vækste deres virksomheden i stedet for, at bruge dem på en bil.

Hvis bilen også ønskes at bruges privat bliver personen der bruger bilen privat beskattet af fri bil og fradraget for virksomheden er begrænset.

Hvis man bruger bilen minimalt kan det også være en god mulighed med splitleasing, hvor leasingkontrakten bliver delt op i to, og medarbejderen og virksomheden betaler, ud fra hvor meget de hver især har brugt bilen.

Læs mere om erhvervsleasing her!

Audi privatleasing

Med Audi privatleasing kan du komme til, at køre i en flot Audi uden, at optage dyre lån eller bruge alle sine penge på en bil. Ved at privatlease en Audi skal du blot betale en ekstraordinær ydelse en enkelt gang, og betale en månedlig ydelse.

Privatleasing henvender sig specielt til folk der ønsker 100 % budgetsikkerhed, og ikke ønsker nogle uforudsete omkostninger der kan vælte hele budgettet. Når du privatleaser din bil har du derfor fuldstændig overblik over din økonomi.

Det er vigtigt, at man er bevidst om ens kørselsbehov når man privatleaser en bil, da det kan være dyrt og køre flere kilometer end der aftalt i leasingkontrakten. Du skal også være bevidst om, at dit private plads behov ikke ændre sig, da det kan være dyrt, at skifte bilen ud med en større eller mindre bil.

Hvis man har styr på disse ting, så kan du komme til, at køre rundt i en flot Audi til billigere priser end, hvad du kan købe en ny Audi for. Privatleasing forudsætter også, at du skifter din bil ud hyppigt mellemrum på 2-4 år, hvis man ikke gør det kan det være billigere, at købe bilen i stedet.

Læs mere om privatleasing her!

Skriv et svar