Audi RS3 leasing

Audi RS3 er en kompakt sportsvogn og er yderst velegnet til leasing. Audi RS3 er udstyret med det højeste niveau af udstyr og motor Audi A3 repræsentere. Den 1. generation af Audi RS3 blev introduceret i 2011, med en 2,5 turboladet motor med 340 hk. 2. Generation af Audi RS3 blev introduceret i 2015 med samme motor, men de har hævet hestekræfterne til 367 hk. Initialerne RS står for Racing Sport, hvilket er den ypperste serie indenfor Audi A3 serien.

1 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  9
  Audi RS3 2011 TFSI SB Quattro S-TR privatleasing
  Leasingtype
  Privatleasing
  Km. i perioden
  Fri km
  Engangsydelse
  87500
  Total pris
  288200
  Kørtekilometer
  73000 km
  Brændstof
  Benzin
  Vis mere
  Vis alle

  Audi RS3 privatleasing

  Mange vælger at privatlease en Audi RS3 i stedet for, at købe den selv eller låne penge i banken til den. Audi RS3 koster omkring 1.000.000 kr. for ny og biler i denne prisklasse er der typisk mange penge at spare, ved at vælge privatleasing fremfor at købe den selv. Der er også andre fordele ved privatleasing, så som budgetsikkerhed, ingen bekymring om værditab, hyppigt udskiftning af biler og meget mere. I de fleste tilfælde vælger man privatleasing af Audi RS3, fordi der er så mange fordele ved at privatlease, som man ikke får ved at købe den selv.

  Audi RS3 flexleasing

  Der er også mange der vælger at flexlease en Audi RS3, simpelthen på grund af registreringsafgiften er en stor del af bilens købspris i Danmark. Med flexleasing kan du have en bil til rådighed for langt færre penge end, ved køb af bilen. Når man flexleaser en bil betaler man kun en lille procent sats, af registreringsafgiften hver eneste måned. Når bilen engang skal sælges er det også nemmere, på grund af bilen er uden registreringsafgiften, og du kan derved sælge bilen til udlandet, hvor der er langt flere kunder til en Audi RS3. Ud over den er nemmere at komme sælge så er værditabet også langt mindre på en bil uden registreringsafgiften end en med.

  close-link