Bentley leasingBentley leasing

Bentley leasing er særdeles lukrativt og der findes mange leasingaftaler på markedet, der gør det mere fordelagtigt at lease en Bentley frem for at købe den selv eller få den finansieret med et lån. Bentley er et oprindeligt en britisk luksusbilmærke der blev produceret på fabrikken Bentley moters. Bentley blev grundlagt af en maskiningeniøren i 1919, med formålet at bygge store sportsbiler. I 1931 blev Bentley overtaget af Rolls-Royce, og derefter blev Bentley og Rolls-Royce solgt til Volkswagen. Der findes mange attraktive leasingkontrakter på biler fra Bentley, især Bentley Continental GT leasing er populært.

2 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  9
  Bentley Continental 2007 GT 6.0 aut flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  130000
  Total pris
  189820
  Kørtekilometer
  155000 km
  Brændstof
  Benzin
  Vis mere
  9
  Bentley Continental 2009 GT 6.0 aut flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  120000
  Total pris
  234516
  Kørtekilometer
  115000 km
  Brændstof
  Benzin
  Vis mere
  Vis alle

  Bentley leasing –  Kan det betale sig?

  Der er en række faktorer, der er afgørende for om det kan betale sig rent økonomisk at lease en Bentley fremfor at købe den selv. En af disse faktorer er, hvor langtid man regner med at beholde den samme bil. Ønsker man at skifte bil hyppigt, hvilke vil sige indenfor 1-3 år, så er det i mange tilfælde billigere at lease en Bentley. Men hvis du ønsker at beholde den samme bil i mere end 4 år, så kan de langt de fleste tilfælde bedre betale sig rent økonomisk, at købe bilen selv eller finansiere den med lån. En anden vigtig faktor er at du har styr på dit kørselsbehov, og du får udformet din leasingkontrakt ud fra dette. Hvis din leasingkontrakt ikke afspejler de faktiske kørselsbehov, kan det hurtigt blive dyrt at lease en bil. Hvis man køre for mange kilometer i den lease bil, er der mange leasingselskaber der taksere de overkørte kilometer med en høj kilometer takst.

  Bentley erhvervsleasing

  Bentley erhvervsleasing er attraktivt for virksomheder og flere vælger, at erhvervslease en Bentley i stedet for, at bruge deres egen kapital eller låne penge i banken til en. Folk der benytter Bentley erhvervsleasing er typisk selvstændige og folk med en direktør stilling. En virksomhed får en række fordele, som de ikke vil få hvis de køber bilen selv. En af disse fordele er at erhvervsleasing ikke påvirker likviditeten i samme grad, som hvis virksomheden brugte deres egen kapital på at købe en Bentley. En anden fordel er at med erhvervsleasing er det muligt at få alt inkluderet i en leasingkontrakt så som reparationer, service, dækskifte osv. Dette giver den fordel, at virksomheden ved nøjagtigt, hvad det koster dem, at have en Bentley til rådighed hver eneste måned. Med erhvervsleasing skal virksomheden blot betale en engangsydelse og en månedlige ydelse –  Disse leasingydelser er fuldt fradragsberettige. Erhvervsleasing giver virksomheden 100% budgetsikkerhed, og der kommer ingen uforudsete omkostninger til bil.

  close-link