Bliv godt kørende imod sommerens feriedestination

Efter halvandet år med restriktioner, rejseforbud og mundbind i lange baner, trænger vi vist alle til at komme hjemmefra. Heldigvis er sommermånederne over os. For manges vedkommende betyder det, at kursen skal sættes sydpå imod sol, sangria og sandstrand.

Nogle foretrækker at flyve, andre at sejle, men faktisk er det hele 8 ud af 10 danskere, der vælger at køre selv. Og hvis du nu er i en situation, hvor der ikke lige er en bil til rådighed på hjemmefronten, så tøv ikke! Vi har nemlig valgt at guide dig igennem en labyrint og direkte ind i varmen hos Fleasing.dk. Et trygt og troværdigt leasingfirma, der vægter kvalitet og højt serviceniveau.

Leasingudvalget spænder bredt

Om du er til den spritnye Audi S5 med soltag eller den lynende hurtige Porsche Taycan, så kan du nu flexlease dine næste drømmebil hos Fleasing.dk. Hos Fleasing.dk er der rig mulighed for at lease en bil efter dit personlige ønske. Med diverse leasingformer såsom privat, split, erhvervs- og sæsonleasing spænder mulighederne bredt – både når det kommer til selve bilen, men også alt efter dig og din families individuelle behov. Alt du skal gøre i første omgang er at angive det ønskede bilmærke, model, udbetaling og månedlig ydelse.

Overordnet set er der utallige fordele ved at lease: du betaler kun for køretøjet i en den valgte periode, du kan sprede dine omkostninger over længere tid og ved operationel leasing skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Så står du i et dilemma, hvorvidt du skal booke econmy class hos Ryan Air eller køre på charterferie i lige præcis din drømmebil, så kan du søge professionel hjælp hos en rådgiver eller indhente et tilbud her.

Garantiforsikring giver tryghed

Rygter og fordomme om leasing bliver ikke ligefrem fejet ind under gulvtæppet. At bilen kun er til låns, at leasingaftaler er dyre, og at der forekommer en del administration, er nogle af de punkter, der ofte bliver hevet frem. Det er klart, at der er en vis usikkerhed og frygt for at afprøve nye ting – især når det hænger sammen med økonomien. Derfor er det særdeles vigtigt, at du som potentiel leaser står stærkt fra start og føler dig tryg.

Kort og godt har du brug Fleasing.dk, som tilbyder køb af en garantiforsikring således, at du slipper for at betale uforudsete værkstedsregninger. I samarbejde med et professionelt forsikringsfirma, CarGarantie, der er et af de førende forsikringsselskaber i Europa, slipper du altså for at betale mekaniske reparationer, hvis nu skaden skulle ske, mens du suser afsted på de tyske motorveje. Og det giver uden tvivl en vis tryghed – og også pluspoint på kontoen, så der er ekstra råderum til is, sangria og pizza, når I ankommer til den endelige feriedestination.

Er du i tvivl om, hvilken bil der skal få dig godt kørende, når kursen skal sættes sydpå imod hvide sandstrande og italienske vinmarker, eller har du spørgsmål vedr. pris-, garanti- eller leasingaftaler, så tøv ikke med at kontakte Fleasing.dk.