BMW 525 leasingBMW 525 leasing

BMW 525 leasing er en del af BMW’s 5-serie, og er ideel til leasing. BMW 525 er en bil der tilhøre den øvre mellemklasse. BMW 525 kan fås både, som en sedan og en touring hvilket er BMW’s betegnelse for stationcar, derudover kan den også fås med benzin eller diesel motor. Initialerne ”I” og ”D” angiver om, hvilke brændstof bilen bruger. Hvis der står ”I” til sidst er det en benzin bil og hvis der står ”D” så er det en diesel bil. De sidste to nummer i BMW 525, betyder at det er en 2.5 liter motor. Biler i samme klasse, som BMW 525 er Audi A6 og Mercedes E-klasse. (Se mere BMW leasing)

2 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  8
  BMW – 525 2011 3.0 Touring aut flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  67817
  Total pris
  150041
  Kørtekilometer
  105000 km
  Brændstof
  Diesel
  Vis mere
  7
  BMW – 525 2013 2.0 Touring xDrive flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  72800
  Total pris
  168056
  Kørtekilometer
  120000 km
  Brændstof
  Diesel
  Vis mere
  Vis alle

  BMW 525 privatleasing

  BMW 525 privatleasing er yderst attraktivt, hvilket skyldes der er nogle attraktive leasingkontrakter der gør det mere interessant at privatlease bilen. Når du privatleaser en BMW 525 får du en række fordele, du ikke får hvis man ejer den selv. En af fordele ved privatleasing er budgetsikkerhed, du kan få leasingkontrakter, hvor alt er inkluderet så som forsikring, vægtafgift, service reparationer dækskifte osv. Du slipper derved for uforudsete udgifter, og du ved nøjagtigt, hvad det koster dig at have en BMW 525 til rådighed. Du skal blot betale en engangsydelse og en månedlig leasingydelse. Når leasingperioden er slut skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og du kan derefter frit lave en ny leasingaftale på en ny bil. Du slipper derved også for alt besværet med at sælge bilen selv, og du skal ikke bekymre dig om, hvad værditabet på bilen har været, da det er inkluderet i de månedlig ydelser. (Læs mere om privatleasing)

  BMW 525 erhvervsleasing

  BMW 525 erhvervsleasing er populært i erhvervslivet og det er en bil der tit ses i erhvervslivet. Det er for de meste selvstændige eller erhvervsfolk med højere stilling der benytter en BMW 525 til erhvervskørsel. En virksomhed får en række fordele når de vælger at erhvervslease deres firmabil. Den største fordel er, at erhvervsleasing ikke påvirker likviditeten i samme omfang, som hvis de købte bilen selv med deres egen kapital. Ved erhvervsleasing skal virksomheden betale en engangsydelse og en månedlig ydelse for at få bilen til rådighed. Disse leasingydelser er fuldt fradrags berettige. Med erhvervsleasing kan du få alt inkluderet i leasingydelsen så som: service, reparationer, forsikring osv. dette giver virksomheden 100 % budgetsikkerhed, og de ved nøjagtig, hvad det koster dem hver eneste måned, at have en bil til rådighed. (Læs mere om erhvervsleasing)

  close-link