Citroen leasingCitroen Leasing

Citroen leasing er et oplagt valg når du ønsker, at lease din bil. Citroen har nemlig et bredt udvalg af biler til privat kørsel og til erhvervskørsel.

Har man brug for en familiebil, med plads til børnene eller blot en lille bil der skal bruges til at komme fra A til B mest økonomisk, så har Citroen leasing en løsning der passer til dig.

Læs mere om Citroen på deres egen hjemmeside.

0 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:

  Citroen privatleasing

  Citroen privatleasing er en god mulighed for at få en Citroen til rådighed til fornuftige penge. Når du vælger at privatlease din Citroen for du en række fordele, som du ikke får hvis du havde købt eller fået en bank til at finansiere bilen.

  Når man privatleaser en Citroen, får man total budgetsikkerhed, hvilket vil sige der ikke kommer nogle uforudsete omkostninger ind af døren i din leasingperiode.

  Når man lease betaler man en fast månedlig ydelse, ekstra ordinær ydelse og en forsikring. Du skal ikke bekymre dig om uforudsete omkostninger der er forbundet til at eje bilen selv, hvilket vil sige reparationsomkostninger, værditab og så videre.

  Læs mere om privatleasing her.

  Citroen erhvervsleasing

  Citroen erhvervsleasing er for mange virksomheder en fremragende løsning, når de har brug for en firmabil.

  Erhvervsleasing påvirker ikke kapitalen i samme omfang, som hvis en virksomhed vælger at købe en bil. Virksomheden vil derved have deres mere kapital til rådighed, hvis de leaser en bil fremfor at købe den. De kan derved bruge deres egenkapital, så de ikke behøves at låne fremmedkapital, som kan være en dyr fornøjelse.

  Der findes to muligheder for at lease en bil til virksomheden, hvilke af dem der er bedst kommer an på hvilke behov man har til en erhvervsleasing.

  Bruger man bilen udelukket til erhvervskørsel er erhvervsleasing at foretrække, men bruger man den også til privatkørsel så er splitleasing også vær at overveje.

  Ved erhvervsleasing bliver man beskattet af bilen uanset, hvor meget du bruger bilen privat. Men hvis vælger at splitlease bilen skal bliver man ikke beskattet af fri bil, men i stedet skal der betales en månedlig ydelse, alt efter hvor meget den er brugt privat.

  Læs mere om erhvervsleasing her eller splitleasing her.

  close-link