Der kan være mange gode grunde til at begynde at lease en bil til dit firma. Det kan være, at du vil udvide dit firmas forbrugerbase, og at I vil prøve jer med nye ting. At have en firmabil er et meget stort skridt for et firma, men det har næsten altid gode følger, da man kan opnå stor eksponering.

Det at lease en firmabil i stedet for at købe en helt ny bil selv kan have mange forskellige fordele. Der er nemlig mange forskellige former for leasing, som kan hjælpe dig med at finde den helt rette måde at leje en bil på.

Bør jeg lease min firmabil?

Generelt set findes der to forskellige måder at lease på – med forskellige undergrupper. Den ene form for leasing er finansiel leasing, dette er næsten det samme som at eje en bil selv, forskellen er bare, at du afbetaler bilen i stedet. Dette er en permanent løsning. Foruden dette er der også operationel leasing, her låner du bilen i en vis periode, indtil du skal levere den tilbage. Denne metode er god, hvis du ikke er sikker på, hvor længe du ønsker at bruge den valgte bil.

Det kunne være, at dit firma har et tidsbetinget tilbud, hvor I tilbyder elektriker tilbud, som kun kan klares ved at have en firmabil, hvor I herefter ikke skal bruge bilen længere.

Det kan også være, at du har brug for andre former for leasing til dit elektriker firma. Det kan for eksempel være, at du søger noget mere permanent, når du vil leje en firmabil.

En mere permanent løsning ville være erhvervsleasing. Dette er rigtig smart for dem, som gerne vil have en række af firmabiler, men som ikke ønsker at købe dem kontant. Der er dog en lang række regler, man skal sætte sig ind i, hvis man påtænker at investere i leasingbiler på vegne af et firma. Tag derfor kontakt til en revisor eller en anden fagperson med speciale i dette.

Så hvis du ejer et elektriker firma, som ønsker at udvide horisonten, så er det på tide at begynde at lease en firmabil. Således kan firmaet begynde at gro og fungere meget bedre. Du skal nemlig huske, at det at få en firmabil bare er et lille skridt væk fra at have et landsdækkende firma, som kan nå hele landet rundt.