Fiat 500 leasingFiat 500 leasing

Fiat 500 leasing er yderst populært, og der findes mange attraktive leasingaftaler på markedet der gør det mere fordelagtigt, at anskaffe en Fiat 500 ved brug af leasing end at købe og eje bilen selv. Mange vælger at Fiat 500 leasing på grund af det er en smart lille Italiens bil der er designet i bedste retrostil. Fiat 500 kan fås i flere forskellige modeller ud og standard modellen findes der modellerne: 500 Cabrio, 500L, 500L Living og 500X. Derudover findes der også en racermodel i Fiat 500 der går navnet Fiat 500 Abarth der har større motor og har et sportslig design. Du kan finde flere mere fiat leasing her.

0 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:

  Fiat 500 leasing – Kan det betale sig?

  Der er en række forhold der har indflydelse på Fiat 500 leasing kan betale sig, fremfor at købe den selv eller få den finansieret med et lån. Det første man skal have afklaret er, hvor langtid man regner med, at have den samme bil. Ønsker man f.eks. at skifte bilen ud inden for tre år, så vil det i mange tilfælde være billigere at lease en Fiat 500. Men hvis du ikke ønsker at skifte bilen ud hyppigt, men i stedet vil have den samme bil i mere end 3-4 år, så er det i langt de fleste tilfælde billigere, at eje og købe bilen selv. En anden faktor der har stor indflydelse på om det rent økonomisk kan betale sig, er at man kender ens kørselsbehov. Du skal vide, hvor meget du køre om måneden, da der i en leasingkontrakt er indlagt, hvor mange kilometer man kører om måneden. Hvis man kører over det aftale, vil det ofte blive takseret en høj pris pr. overkørte kilometer.

  Fiat 500 privatleasing

  Fiat 500 privatleasing er yderst attraktivt og mange vælger, at anskaffe en Fiat 500 ved brug af privatleasing. I nogle tilfælde er det også billigere, at privatlease en Fiat 500, fremfor at købe den selv eller få den finansieret ved et lån i banken. Der er også andre fordele, ved privatleasing så som muligheden for, få total budgetsikkerhed, så du ved præcis hvad det koster dig om måneden, at have en bil til rådighed. Med privatleasing er det muligt, at få alt inkluderet i de månedlig ydelser så som: reparation, service, dækskifte osv. Med privatleasing skal du altså blot betale en månedlig ydelse og en engangsydelse, derudover kommer der ingen uforudsete omkostninger til bil. En tredje fordel ved privatleasing er, at du slipper for bekymringer om værditab og sælge bilen selv. Når leasingperioden er slut skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og derefter kan du frit vælge en nye leasingkontrakt, eller noget andet. Du skal hellere ikke bekymre dig om, hvor stort værditabet på bilen har været, da dette er inkluderet i den månedlig ydelse og engangsydelsen. (Læs mere om privatleasing)

  Fiat 500 erhvervsleasing

  Fiat 500 erhvervsleasing er også yderst attraktivt og flere virksomheder vælger, at erhvervslease en Fiat 500 fremfor at købe den med deres egen kapital eller finansiere den. En virksomhed får en række fordele ved erhvervsleasing, som de ikke får hvis de køber bilen selv. Den største fordel ved erhvervslease en Fiat 500 er, at erhvervsleasing ikke påvirker likviditets graden i samme omfang, som hvis virksomheden brugte deres egen kapital til, at købe en Fiat 500. Når en virksomhed får en Fiat 500 ved brug af erhvervsleasing, skal de blot betale en månedlig leasing ydelse og en engangsydelse – Disse leasingydelser er fuldt fradragsberettige. Det er også muligt at få alt inkluderet i en leasingaftale, så der ikke kommer nogle omkostninger ud over de månedlig ydelser og en engangsydelsen. Det vil sige du kan få inkluderet: service, reparationer, dækskifte osv. Dette giver virksomheden 100 % budgetsikkerhed, så virksomheden ved nøjagtigt, hvad det koster dem, at have en Fiat 500 til rådighed.   (Læs mere om erhvervsleasing)

  close-link