Du har måske gået og kigget længe på drømmebilen men kan bare ikke lige finde de penge, der skal finansiere den? Dette er situationen for rigtig mange. Det er ikke alle, der kan købe en bil på afbetaling, og selv de der kan, skal ofte lægge en udbetaling på bordet, når handelen foretages.

Banken er heller ikke altid lige villig til at finansiere diverse køb, og her skal der som regel stilles stor sikkerhed for et lån. Selvom finansiering er ny bil derfor kan være noget besværligt, er der dog en anden mulighed. Det kaldes kviklån.

Et kviklån kan finansiere din bil

Når du hører ordet kviklån, stejler du sikkert og tænker, at det skal du ikke nyde noget af. Det er desværre det ry, kviklån har fået, siden diverse tv shows som fx Luksusfælden har udstillet låntypen. Det er selvfølgelig klart, at du aldrig skal optage et kviklån, du ikke har mulighed for at tilbagebetale. Her er det blot at tænke logisk og beregne på, hvor stor en månedlig ydelse, du kan betale og tilrettelægge lånstørrelsen herefter.

laanpenge-nu.dk har de samlet en række af gode kviklån, så du har mulighed for at vælge et, der passer perfekt til dig. Det er selvfølgelig stadig en proces, du skal igennem med et kviklån, hvor du først skal ansøge og godkendes, før pengene står på din konto. Hvis du så bliver afvist, så er bildrømmen vel bare slut? Nej det behøves den skam ikke at være. Der findes nemlig også en anden mulighed for at anskaffe sig en bil. Det kaldes leasing.

Leasing er en super nem løsning

At privatlease en bil, betyder egentlig at du lejer bilen i en periode. Der er mange fordele ved at lease en bil, og disse er vigtige at kende, inden du beslutter dig for om du vil låne til en bil eller lease en bil.

Når du køber en bil, mister den meget hurtig værdi, og der er altid tab på en bil, når du sælger den. Selv hvis den kun er en uge gammel. Denne store risiko for værditab har du ikke, når du vælger at lease en bil. Når leasingperioden er ovre, returnere du blot bilen, uden at tænke på salgspris, tab, slitage osv.

En anden fordel, er leasingselskabernes økonomiske fordel, ved at lease biler til private. Når leasingselskaberne køber mange biler hjem, får de det til helt andre rabatter, end du som privatperson kan få. Samtidig betaler leasingselskaber ikke fuld registreringsafgift på biler. De betaler kun en leasingafgift for den periode, bilen er leaset ud. Leaser du fx en bil i tre år, skal selskabet kun betale 39% af registreringsafgiften som leasingafgift. Alt dette gør, at leasingselskaberne kan tilbyde dig gode leasingpriser, da de ikke har samme omkostninger som en almindelig bilejer.

Når du leaser, kan også du spare penge. Du skal for det første ikke låne til bilen. Der er altså ingen renteudgifter eller gebyrer på et lån, når du leaser en bil. Du har heller ikke en ligeså høj udbetalingssum. Leasingaftaler kræver som regel 5-10% i startbetaling, hvor bilkøb typisk er omkring 20%.

De sidste fordele er at du altid kører i en nyere bil, der ikke skal så tit på værksted. Og skulle den på værksted, er det leasingselskabet, der står for regningen herpå. Du har altså ingen uforudsete udgifter, når du vælger at lease en bil.