Flexleasing

Flexleasing er utrolig populært især biler med biler der koster over 400.000 kr,- inkl. afgift. Det der gør flexleasing populært er, at registreringsafgiften skal betales i månedlige rater, istedet for at betale den fulde registreringsafgift på én gang. Flexleasing har nogle helt klart fordele, hvilke er lavere afskrivninger, lavere kapital binding og en bil der er flexleaset, er ofte billigere at lease end traditionel køb af bil. På leasingoffer.dk har vi samlet flexleasing kontrakter fra forskellige leasingselskabe, dette har til formål at gøre leasing nemmere og mere overskueligt Læs mere…

394 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
9
dodge challenger 2013 SRT8 flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
80000
Total pris
151964
Kørtekilometer
59000 km
Brændstof
Benzin
Vis mere
10
audi a3 2013 2.0 TDi S-line flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
45000
Total pris
81000
Kørtekilometer
139000 km
Brændstof
Diesel
Vis mere
8
volkswagen t5-multivan 2013 flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
70000
Total pris
125200
Kørtekilometer
90000 km
Brændstof
Diesel
Vis mere
10
volkswagen golf-alle 2012 DSG flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
40000
Total pris
94084
Kørtekilometer
53000 km
Vis mere
10
audi sq5 2017 3.0 TFSI Quattro flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
200000
Total pris
315920
Kørtekilometer
100 km
Brændstof
Benzin
Vis mere
10
volvo xc-90 2016 R-Design flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
152990
Total pris
272330
Kørtekilometer
45000 km
Brændstof
Diesel
Vis mere
10
volkswagen passat 2013 2.0 TDi DSG flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
35000
Total pris
66200
Kørtekilometer
95000 km
Brændstof
Diesel
Vis mere
8
bmw 420 2014 flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
85000
Total pris
144964
Kørtekilometer
45000 km
Brændstof
Diesel
Vis mere
7
chrysler 300c 2006 3.5 flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
38750
Total pris
70598
Kørtekilometer
134000 km
Brændstof
Benzin
Vis mere
6
mercedes-benz c-63-amg 2010 6.2 flexleasing
Leasingtype
Flexleasing
Engangsydelse
100000
Total pris
159976
Brændstof
Benzin
Vis mere
Vis alle

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er hvor leasingselskabet køber en bil til dig uden registreringsafgift, og derefter betaler du kun en lille procent del af registreringsafgift i de måneder du ønsker, at bruge bilen. Flexleasing er en meget anvendt leasing form til luksuriøse biler der kun ønskes, at blive brugt i sommerperioden, og ved at bruge flexleasing betaler du derved kun en lille del af registreringsafgift i den ønskede periode.

Med flexleasing binder du mindre kapital i en bil, i forhold til, hvis du køber den. Dette betyder også, at afskrivningsgrundlaget bliver mindre og der vil derved være store besparelse at hente. Bilen er også langt nemmere, at afsætte efter endt leasingperiode, da bilen er uden registreringsafgift, og kan derfor sælges til udlandet, hvor der oftest er et langt større køberklientel.

Flexleasing afgiftsatser

 • Er bilen over 36 mdr. beregnes ca. 0,5% plus moms pr. måned.
 • Er bilen 3-36 mdr. gammel beregnes ca. 1% plus moms pr. måned.
 • Er bilen 0-3 mdr. gammel beregnes ca. 2% plus moms pr. måned.

Hvordan fungerer flexleasing?

null

1. Find din drømme bil

Find din drømme bil enten ved leasingselskabet eller på en hjemmeside, hvor bilerne er uden registreringsafgift f.eks. mobile.de. Når du har fundet drømme bilen skal du blot kontakte leasingselskabet.
null

2. Underskriv flexleasingaftalen

Nu modtager du tilbud på din ønskede leasingaftale. Hvis tilbuddet passer til dine behov og ønsker så underskriver du leasingaftalen.
null

3. Du modtager bilen

Efter underskrivelse af leasingaftalen skal du blot vente på din nye drømmebil. Typisk vare dette maks 7 dage.

Fordele og ulemper ved flexleasing

Fordele ved Flexleasing

 • Mindre kapitalbinding i bilen
 • Lavere månedlig ydelse
 • Billigere forsikring, da bilen bliver forsikret ud fra bilens værdi uden registreringsafgift.
 • Værditabet er mindre end på en bil med registreringsafgift
 • Langt større køberklientel , pga. Salg uden registreringsafgift.
 • Flexleasing er fordelagtig til sommer/vinter bil

Ulemper ved flexleasing

 • Du skal købe bilen uden afgift efter endt leasingperiode, eller henvise bilen til en køber.
 • Leasingselskabet skal tjene penge på, at flexlease en bilen.

FAQ Flexleasing

Det er leasingselskabet der ejer bilen og de har dermed ejendomsretten over køretøjet. Du som leasingtager “låner” i princippet bilen af leasingselskabet, og dermed får du brugsretten over køretøjet og kan bruge den til det du ønsker.

Du kan som udgangspunkt ikke flexlease din egen bil, men du kan sælge bilen til leasingselskabet, så de bliver ejer af bilen. Så hvis du sælger bilen til leasingselskabet, så kan du flexlease bilen af dem.

Ja en leasingaftale kan opsiges med 2 måneders varsel. Dette gælder både for leasingtager og leasingselskabet.

Flexleasing er helt lovligt efter et lovforslag blev vedtaget den 18. december 2008, med reglerne i registreringsafgiftsloven L64. Dette muliggjorde at leasingselskaber kun skulle betale den forholdsmæssige registreringsafgift for leasingperioden.

En tommelfingerregel med om flexleasing kan betale sig, er hvis en bil koster over 300.000 kr. med afgift, så er chancen stor for, at flexleasing er den bedste løsning. Det betyder ikke, at flexleasing ikke kan svare sig på billigere biler, dette afhænger af den individuelle bil.

Når leasingperioden er slut skal du henvise en tredje part til bilen.

Hvis leasingselskabet skulle gå konkurs, vil det i de fleste tilfælde ikke betyde noget for leasingtager. Hvis leasingselskabet går konkurs vil der blive udpeget en advokat, som kurator der vil få til opgave, at viderefører leasingselskabet til den er afviklet. Hvilke vil sige at leasingaftalerne vil køre videre til at den er gennemført, eller få et andet leasingselskab til, at overtage leasingaftalerne.

Du skal som leasingtager selv sørge for, at få forsikret bilen. Leasingselskaberne kræver, at du får bilen kaskoforsikring, så deres investering er sikret.

Forsikrings præmien er normalt billigere på biler der er flexleaset, fordi bilen kun skal forsikres bilens værdi uden registreringsafgift. Ved en totalskade af bilen udbetales erstatningen til bilens ejer, hvilket vil sige leasingselskabet.

Flexleasing privat

Mange private ønsker, at flexlease en bil de kan bruge til sommer perioden. Det er typisk eksklusive biler private vælger at flexlease. Det er typisk billigere for en privat, at flexlease dyrere biler, end at finansiere bilen med bank lån. Ved en flexleasing skal du ikke betale hele registreringsafgift af bilen med det samme, men månedsvis.

Flexleasing erhverv

Det er også muligt at flexlease biler til erhvervsmæssigt brug. Har din virksomhed brug for en dyrere bil i en periode på mindst 12 måneder, så er flexleasing oplagt.

Ved flexleasing binder virksomheden ikke deres kapital i en dyr bil med afgift, og kan derved bruge kapitalen til, at udvikle deres virksomhed i stedet.

Det er desuden også muligt, at lave en splitleasing ordning,  så du deler leasingkontrakten op i en privat del og erhvervs del. Du kan derved bruge din firma bil til privatkørsel uden, at du skal beskattes af fri bil jf. SKM2001.255.LR , hvilket er et dokument fra SKAT om denne leasingform ikke er omfattet af ligningslovens § 16, stk. 4, om beskatning af fri firmabil.

Udgifterne til bilen bliver fordelt imellem begge parter, alt afhængig af hvor meget der er kørt erhvervsmæssigt og privat. Denne f

Moms for privat Flexleasing

Du skal betale moms i det pågældende land, hvor leasingselskabet har sine leasingkøretøjer, det vil sige hvis leasingselskaber har sine leasingkøretøjer i Danmark skal man betale 25 % moms og hvis leasingselskabet har sine køretøjer i f.eks Tyskland skal man betale den tyske moms på 19 %, det vil sige der er en besparelse i moms ved, at hente bilen i Tyskland istedet for Danmark.

Moms for erhverv Flexleasing

Hvis du bruger bilen til 100% erhvervmæssigt, kan dit firma betale alle driftsomkostningerne, så som omkostninger til leasingaftale samt reparationer på bilen. Du kan således også trække momsen fra på alle dine udgifter.

Dog skal du være ekstra opmærksom på, at hvis du bruger bilen privat skal du opgive beskatning. Denne beskatning er på 25 % om året, af bilens værdi inklusiv dansk registreringsafgift – Også selvom bilen reelt er uden registreringsafgift

Skattefordele ved flexleasing erhverv

 • Ekstra ordinære ydelse
 • Månedlig ydelse
 • Reperationer
 • Vægtafgift
 • Forsikring

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.