Ford leasing

ford leasingFord leasing er populært og Ford tilbyder biler i flere forskellige prisklasser, og i deres brede sortiment har de noget for enhvers behov og smag. Ford tilbyder leasing til privat og erhverv, så hvis man ønsker at køre rundt i en Ford, enten privat eller erhvervsmæssigt, så er der gode muligheder for dette. Ford har en række populære modeller til leasing som er følgende: Focus, S-MAX osv.

Læs mere om Ford på deres egen hjemmeside.

8 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  Vis alle

  Ford privatleasing

  Ved at privatlease en Ford i stedet for, at købe en kan du få en ny eller brugt Ford uden, at skulle optage dyre lån, eller bruge ens opsparing. Når du privatleaser en bil skal du blot betale en ekstraordinær ydelse, og derefter en månedlig ydelse i den given periode, hvor leasingkontrakten løber over.

  Privatleasing egner sig til folk der ønsker, at vide hvad det koster præcis hver eneste måned, at have en bil til rådighed. Privatleasing giver budgetsikkerhed, og der kommer ingen uforudsete omkostninger i leasingperioden.

  Når man privatleaser en bil skal man være bevidst om, hvilke behov man har til en bil, fordi det kan være dyrt, at ændre i leasingkontrakten. Du skal derved være bevidst om dit kørselsbehov, samt behov til bilen i form af karosseristørrelse, motorstørrelse og så videre.

  Hvis man har styr på overstående, så kan der være mange penge, at spare ved at lease en bil. Det skal dog siges, at hvis man leaser en bil mere end 4 år, så er det for det meste billigere, at købe bilen fremfor at lease den.

  Læs mere om privatleasing her!

  Ford erhvervsleasing

  Ford er også et populært mærke i erhvervslivet, og bilen bliver brugt i flere forskellige brancher. Erhvervsleasing er fordelagtigt for virksomheder, da den ikke påvirke likviditeten betydeligt. Hvis en virksomhed køber en bil fremfor, at lease den får de en ringere likviditet, da de binder en større kapital i en bil.

  Ved at lease en bil kan du som erhvervsdrivende hæve momsen på den ekstraordinære ydelse og den månedlig ydelse. Der er også fuldt fradrag på den ekstra ordinære ydelse, samt den månedlig ydelse.

  Hvis bilen bliver brugt til privatkørsel, vil personen der bruger bilen blive beskattet af fri bil og virksomhedens fradrag bliver begrænset.

  Det er også muligt, at splitlease bilen, så leasingkontrakten bliver delt op i to, og medarbejder og virksomheden betaler hver især for, hvor meget parterne hver især har brugt bilen. Ved denne leasingmetode bliver medarbejderen ikke beskattet af fri bil.

  Læs mere om erhvervsleasing her!

  close-link