Honda leasinghonda logo

Honda leasing er for dem der ønsker en driftssikker bil til fornuftige penge. Honda er kendt for deres højt ydende motor og elektronik.

Honda er et Japanskmærke og er det sjette største i verdenen. Honda har et bredt udvalg af forskellige modeller, så der findes stort set en bil til enhvers behov og smag.

Honda privatleasing

Honda privatleasing er til folk der ønsker en billig bil, men ikke ønsker alt besværet ved at eje en bil selv. Hvis man privatleasing får man total budgetsikkerhed, hvilket vil sige at du som leasingtager ikke skal koncentrere dig om uforudsete omkostninger.

Du slipper også for alt besværet med, at sælge bilen og du skal derved hellere ikke bekymre dig om det værditab der har været på bilen i perioden du har haft den.

Med privatleasing har du dermed muligheden for at udskifte din bil hyppigt uden noget besvær, når leasingperioden er slut tegner du blot en ny leasingkontrakt på en anden bil.

Honda erhvervsleasing

Honda erhvervsleasing er også populært, og flere vælger en Honda til deres firmabil på grund af deres enorme drift sikkerhed.

Erhvervsleasing har de samme fordele, som ved privatleasing, men det har også en anden helt klar fordel, hvilket er påvirkningen på virksomhedens likviditet.

Hvis virksomheden leaser deres biler i stedet for, at købe dem vil deres likviditet ikke blive påvirket i samme omfang som ved køb af bil med virksomhedens kapital.

close-link