Hyundai leasing

HyundaiHyundai er et sydkoreansk bilproducent med hovedkontor i Seoul og etableret i 1967. Hyundai er en del af Hyundai Motor Group sammen med bilmærket Kia. I 2010 var Hyundai Motor Group det fjerde største bilfabrikant i verdenen målt på antal solgte motorkøretøjer. Leasing af en Hyundai til privat og erhverv er blevet fordelagtigt over de senere år, og der er kommet en masse gode tilbud der gør det mere attraktivt, at lease en Hyundai fremfor at købe den selv. Hyundai har et stort og bredt sortiment af bil modeller, så det er nemt at finde en bil der passer netop til dit behov og ønsker til en bil.

Læs mere om Hyundai på deres egen hjemmeside.

0 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:

  Hyundai privatleasing

  Hyundai privatleasing er særdeles fordelagtigt der er kommet mange attraktive leasingtilbud på Hyundai.

  Disse tilbud har gjort det mere attraktivt at lease en Hyundai fremfor at eje bilen selv.

  Når du privatleaser en Hyundai slipper du for alt besværet med at eje bil, og du kan bare nyde at køre rundt i en Hyundai uden nogle form for bekymringer.

  Med privatleasing får du total budgetsikkerhed, der kommer ingen uforudsete omkostninger til reparationer eller service på bilen.

  Når leasingperioden er slut skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og så er du fri til at lease en ny bil.

  Du slipper derved også for alle bekymringerne med at sælge bilen, og du skal ikke tænke på hvor stort værditabet på bilen har været i perioden du har haft den.

  Læs mere om privatleasing her.

  Hyundai erhvervsleasing

  Hyundai erhvervsleasing er en god ide for virksomheden, med Hyundai kan man få en god solid bil til fornuftige penge.

  Der er også en række fordele udover dem der er nævnt i overstående, som budgetsikkerhed og ingen bekymringer ved at eje en bil.

  Virksomheder har også en anden klar fordel ved leasing, hvilket er leasing ikke påvirker likviditeten i samme omfang, som køb af bil.

  Dette skyldes at leasing ikke binder store kapitalbindinger i en bil, men i stedet betaler du en månedlig leasingydelse.

  Der findes to former for leasing til erhverv, hvilke er traditionel erhvervsleasing og splitleasing, hvilke der er bedst til virksomheden kommer an på forskellige faktor.

  Du kan læse mere om traditionel erhvervsleasing her og splitleasing her.

  close-link