KIA leasing

Kia-logo-2KIA er et sydkoreansk bilmærke, og har deres hovedsæde i Seoul, virksomheden er delvist ejet af Hyundai Motor Group.

KIA har biler i flere forskellige størrelse og i forskellige prisklasser, så der er stor mulighed for at finde den rette bil til leasing ved Kia.

De senere år er der kommet mange skarpe leasingtilbud på KIA biler, og du kan spare og få en række fordele hvis du leaser en KIA, fremfor at købe en KIA selv.

Læs mere om KIA på deres egen hjemmeside her.

KIA privatleasing

KIA er et populært mærke til privatleasing, hvilket skyldes der er mange skarpe priser på leasing af KIA biler. Hvis du vælger at privatlease en KIA fremfor at købe den selv, får du en række fordele du ikke får hvis du køber bilen selv.

En af fordelene er budgetsikkerheden der følger med privatleasing, du ved nøjagtigt hvad du skal betale hver eneste måned når du leaser en bil. Der kommer ingen uforudsete omkostninger til reparation eller service til bilen.

Når leasingperioden er udløbet skal du blot aflevere KIA’en tilbage til leasingselskabet og du slipper derved for alle bekymringer der kommer ved salg af bil.

Du kan læse mere om privatleasing her.

KIA erhvervsleasing

Kia har også en række modeller der henvender sig til erhvervsleasing. Der er en række fordele ved at lease en KIA i virksomheden fremfor at virksomheden køber den.

Den helt store fordel er at leasing ikke påvirke virksomhedens likviditet i samme omfang, som hvis virksomheden købte en KIA selv. Dette skyldes at ved køb af en bil binder virksomheden en stor kapital i en bil, dette gør man ikke når man vælger at lease bilen i stedet.

Der findes to muligheder når en virksomhed skal lease en bil, den ene er traditionel erhvervsleasing og den anden er splitleasing.

Hvilke en der er bedst kommer an på hvilke ønsker og behov man har til leasingaftalen.

Du kan læse mere om erhvervsleasing her og splitleasing her.

close-link