Leasing muligheder

Der findes flere forskellige leasing muligheder, der henvender sig til forskellige formål og målgrupper. De mest populære leasing former er: privatleasing, flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing.

Privatleasing

Privatleasing henvender sig til folk der ønsker total budgetsikkerhed, så man slipper for uforudsete udgifter til reparation, service osv. Med privatleasing ved du præcis, hvad det koster dig om måneneden at have en bil tilrådighed. Privatleasing er også attraktivt, hvis du hyppigt ønsker at skifte bil. Du kan finde biler der bliver privatleaset her.

Flexleasing

Flexleasing er meget anvendt til dyrere biler, hvor der kan være mange penge at spare ved, at flexlease bilen i stedet for at købe en bil med registreringsafgift. Med flexleasing betaler du en månedlig leasing ydelse, hvor du betaler en lille procent del af registreringsafgiften i leasingperioden. Du kan finde biler der bliver flexleaset her.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing har store fordele for en virksomhed, en stor fordel er at man ikke binder en kapital i en firmabil, og derved bliver virksomhedens likviditet ikke påvirket i samme grad ved leasing. Ved leasing af firmabil har virksomheden mindre kapital bundet i en bil. Du kan finde biler der bliver erhvervsleaset her.

Splitleasing

Med splitleasing behøves du ikke, at sætte bilen på arbejdspladsen med splitleasing kan du køre i bilen privat uden, at blive beskattet af fri bil. Med splitleasing deler man leasingaftalen op i to dele en privat og en erhverv. Virksomheden betaler for de kilometer der kørt erhvervsmæssigt, og privatpersonen betaler for det der er kørt privat. Du kan finde biler der bliver splitleaset her.

Modtag knivskarpe leasingtilbud på biler
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
TILMELD
Giv det en chance, du kan afmelde når som helst.