Mini leasing

MiniMini er oprindeligt et britisk bilmærke, men er senere blevet opkøbt af BMW. Mini har specialiseret sig i, at lave små smarte biler, der er kendt for deres sporty udseende.

Mini er mest kendt for deres populære model Mini Cooper, men de har også en række andre modeller så som: Clubman, Paceman og Countryman.

Læs mere om Mini på deres egen hjemmeside her.

Mini leasing privat

Privatleasing af en Mini er i mange tilfælde fordelagtigt for folk der ønsker, at have en bil til rådighed men ikke ønsker alt bøvlet ved at eje en bil selv.

Når du privatleaser en Mini får du ikke nogle uforudsete udgifter til en bil i form af reparationer eller lignende, hvilket giver en stor budgetsikkerhed.

En anden klar fordel ved privatleasing af en Mini er du ikke skal bekymre dig om, at sælge bilen på et tidspunkt, du skal blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet. Det vil også sige du ikke skal bekymre dig om værditab på bilen.

Privatleasing har vist sig at være specielt attraktivt, hvis du skifter bil hver 3-4 år. Hvis du ønsker den samme bil længere end 4 år, kan det i nogle tilfælde være billigere at eje bilen selv.

Mini leasing erhverv

Det er også meget populært at erhvervslease en Mini, hvilket også har en række fordele i forhold til at eje en Mini selv.

Den helt store fordel ved erhvervsleasing af en Mini er at erhvervsleasing ikke belaster virksomhedens likviditet i samme grad, som det ville gøre hvis virksomheden købte bilen selv.

Erhvervsleasing har samme fordele, som dem der er nævnt under privatleasing af Mini, hvilket er budgetsikkerhed, ingen værditab og ingen bekymringer ved at sælge bilen efter endt leasingperiode.

Der findes to forskellige former for erhvervsleasing den traditionelle erhvervsleasing og splitleasing. Erhvervsleasing er mest attraktivt når du bruger firmabilen meget til privatkørsel, hvis du kun kører nogle få turer privat i din firmabil, vil splitleasing typisk være det billigste.

close-link