Mix-leasing

Mix-leasing

Mix-leasing er et nyt koncept, som Peugeot præsenterede i 2014 efterfølgende er flere andre bilmærker gjort det muligt at lease deres biler med mix-leasing. Dette koncept går ud på man starter med, at lease bilen i 12 måneder, og når leasingperioden er udløbet, kan man enten købe den eller levere den tilbage.

Hvis man vælger at købe bilen efter de 12 måneder, tilbyder de fleste leasingselskaber, at fratrække leasingomkostninger i leasingperioden nypris af bilen ved køb. Så hvis bilen f.eks. koster 250.000 kr. for ny, og leasingomkostningerne i leasingperioden har været 40.000 kr. Så vil du kunne købe bilen efter endt periode til 210.000 kr.

Mix leasing er det samme som privatleasing

Mix leasing er i de 12 måneder det samme som privatleasing, hvilket vil sige man har alle fordele, som man har ved privatleasing. Når man mix-leaser en bil har du totalt budgetsikkerhed i de 12 måneder, og der kommer ikke nogle uforudsete udgifter til reparationer til bilen.

Med mix-leasing får du også mulighed for, at se om bilen passer til dine behov og ønsker til en bil før man køber den endeligt. Mix-leasing er også en god mulighed for, at se om privatleasing er noget man kunne tænke sig i stedet for at købe en bil.

close-link