Nissan leasing

NissanNissan er et japansk bilmærke der har hovedsæde i Yokohama, og blev stiftet i 1914. Renault ejer en stor del af aktierne i Nissan Motor, hvor de samarbejder om at udvikle teknologien og biler.

De senere år er Nissan leasing blevet særdeles populært, hvilket skyldes der er komme en lang række attraktive leasingtilbud, der gør det mere favorabelt at lease en Nissan end at købe bilen selv.

Nissan har en lang række forskellige modeller i forskellige prisleje, så der er mulighed for at finde en bil der passer til stort set alle.

Læs mere om Nissan på deres egen hjemmeside her.

Nissan privatleasing

Nissan har modeller der er yderst velegnet til privatleasing, og der findes mange attraktive leasingaftaler på biler fra Nissan.

Ved at privatlease en Nissan i stedet for at eje den selv, slipper du også for alt bøvlet der er ved at eje bilen selv, du skal blot nyde din bil fra Nissan.

Med privatleasing har du ingen bekymring til reparation og service, og du ved præcis hvad det koster dig hver eneste måned, at have en Nissan til rådighed med privatleasing.

Med privatleasing skal du hellere ikke bruge kræfter på at sælge bilen, du skal blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, når leasingperioden er overstået.

Du kan læse mere om privatleasing her.

Nissan erhvervsleasing

Nissan har også en række modeller der egner sig til erhvervsleasing, og flere virksomheder bruger biler, fra Nissan som firmabil. Erhvervsleasing er ideelt for virksomheder fordi de ikke binder en stor pengemængde i en bil, og derved vil virksomheden havde en bedre likviditet.

Der findes to forskellige former for leasing der henvender sig til erhverv, den ene er erhvervsleasing og den anden er splitleasing. Hvilke form der henvender sig bedst i den given situation er forskelligt.

Du kan læse mere om erhvervsleasing her og splitleasing her.

close-link