Oversigt

Oversigt over LeasingOffer

På denne side finder du en oversigt over alle de sider du kan finde på leasingoffer.dk

Leasingmuligheder

Privatleasing – Hvad er privatleasing og hvad er fordelene og ulemperne ved, at lease en bil til privatforbrug?

Flexleasing – Denne leasing form er mest velegnet til dyrere biler og kan med fordel bruges til biler der kun bruges få måneder om året.

Erhvervsleasing – Erhvervsleasing er meget anvendt i flere virksomheder, på grund af man ikke binder virksomhedens kapital i en vognpark.

Splitleasing – Splitleasing er en leasingmetode, hvor man deler udgifterne til en leasing imellem arbejdsgiver og medarbejder alt efter hvordan bilen bliver brugt. Man slipper desuden for beskatning af fri bil, ved denne leasing metode.

Releasing – Releasing er hvor man leaser en lettere brugt bil, og du slipper for, at betale de store afskrivninger bilen har i de første år. Dette resulterer i en lavere månedlig ydelse til leasing, samt en lavere førstegangs ydelse.

Minileasing – Har du akut brug for en bil i en kortere periode, så kan minileasing være en mulighed. Minileasing giver mulighed for, at lease en bil månedsbasis.

 

Bilmærker

Audi leasing – Audi leasing er meget populært i erhvervslivet, men også som privatleasing for folk ovre klassen, samt den høje del af middelklassen.

BMW leasing – BMW leasing er meget brugt i det private, men også i erhvervslivet.

Mercedes leasing – Mercedes er en driftsikker bil, der bliver brugt i både erhverv og til private.

Peugeot leasing – Peugeot tilbyder mange forskellige modeller i forskellige prisklasser, så der er gode muligheder for, at finde en Peugeot der passer lige præcis til dig!

VW leasing – VW Leasing er utrolig populært og bliver anvendt både som familie bil og firma bil, de har et stort udvalg af forskellige bilmodeller i forskellige prisklasser.

Andre sider

Blog – På leasingoffers blog vil der jævnligt komme indlæg der er leasing eller bil relateret.

Få 3 tilbud på leasing – Få op til 3 gratis uforpligtende tilbud på en leasingaftale.

Om os – Læs mere om Leasingoffer her

Skriv et svar

close-link