Peugeot 208 leasingPeugeot

Peugeot 208 har længere været en stærk kandidat i B-segmentet, hvilket også har resulteret i at Peugeot 208 har været den anden mest solgte bil i 2014 og 2015 efter VW UP.

Peugeot 208 kan fås både som 3 dørs og 5 dørs, ud over det har Peugeot også lavet en racerudgave af Peugeot 208 der er kendt som Peugeot 208 GTI.

De nye Peugeot 208 har et bredt udvalg af PureTech benzinmotorer og BlueHDi dieselmotorer.

Peugeot 208 privatleasing

Privatleasing af en Peugeot 208 er blevet meget populært, hvilket skyldes de mange fordele der er ved leasing, og de gode forhold Peugeot har lavet for leasingtager de senere år.

Peugeot har blandt andet lavet den nye form for privatleasing der er kendt, som mix-leasing, hvilket betyder du leaser bilen først, og hvis du ønsker kan du købe bilen efter endt leasing.

Privatleasing har nogle helt klare fordele, som du ikke får hvis du køber bilen selv.

Den største er den faste månedlig ydelse, hvilket giver budgetsikkerhed, og du ved nøjagtigt, hvad du skal betale hver eneste måned for at have en Peugeot 208 til rådighed.

Når leasingperioden er slut skal du blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, og du slipper for alle bekymringerne ved at sælge bilen selv.

Du kan læse mere om privatleasing her.

Peugeot 208 erhvervsleasing

Peugeot 208 bliver også brugt til erhvervsleasing, der er også en række fordele ved at lease en bil i en virksomhed fremfor at virksomheden køber den.

Den helt store fordel er at leasing ikke påvirke virksomhedens likviditet i samme omfang, som hvis virksomheden købte en Peugeot 208 selv.

Dette skyldes at ved køb af en bil binder virksomheden en stor kapital i en bil, dette gør man ikke når man vælger at lease bilen i stedet.

Der findes to muligheder når en virksomhed skal lease en bil, den ene er traditionel erhvervsleasing og den anden er splitleasing.

Hvilke en der er bedst kommer an på hvilke behov og ønsker man har til leasingaftalen.

Du kan læse mere om erhvervsleasing her og splitleasing her.

close-link