Seat leasingSeat leasing

Seat leasing har mange forskellige modeller i forskellige prisklasser, så der er store muligheder for, at finde en bil der passer til dit behov og budget.

Seat leasing har både løsninger til privat, og til erhverv, så uanset om det er en familiebil eller en firma bil så har Seat en løsninger der passer til de flestes behov.

Seat er en del af VW koncernen, sammen med Audi, Porsche, Skoda og andre mærker.

Læs mere om Seat på deres egen hjemmeside.

2 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  6
  seat leon 2017 Cupra flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Km. i perioden
  75000 km
  Engangsydelse
  49995
  Total pris
  193815
  Vis mere
  3
  Brugt Seat Leon 2013
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  43750
  Total pris
  86506
  Kørtekilometer
  31000 km
  Brændstof
  Diesel
  Vis mere
  Vis alle

  Seat privatleasing

  Med Seat privatleasing kan du komme til at køre i en lettere brugt eller ny Seat for en ekstraordinær leasingydelse, samt et mindre beløb om måneden i form af månedlig leasingydelse.

  Hvis man skal have en ny bil og ikke ønsker at bruge sin opsparing eller låne penge i banken til en bil, så er privatleasing en mulighed. Med privatleasing binder du ikke dine penge i en bil i samme omfang som, hvis du selv køber den eller låner til den.

  Mange vælger at privatlease en bil på baggrund af den budgetsikkerhed privatleasing tilbyder. Med privatleasing ved du præcis hver eneste måned, hvor mange penge du skal betale for, at have en bil til rådighed.

  Der kommer ikke nogle uforudsete udgifter til reparationer, du skal ikke bekymre dig om hvad værditabet på bilen har været når du skal sælge. Alt dette er inkluderet når man privatleaser en bil.

  Privatleasing kræver at man har nogenlunde styr på sit kørselsbehov, hvis man ikke har det så kan det blive dyrt. Det er nemlig ofte dyrt, at køre flere kilometer end det der står i leasingkontrakten.

  Hvis du dog har styr på dit kørselsforhold og skifter din bil ud hyppigt, hvilket vil sige efter 2-4 år, så kan du komme til, at køre rundt i en Seat til mindre penge end, hvis du købte bilen selv.

  Seat erhvervsleasing

  Når du erhvervsleaser din firmabil kan du få momsen tilbage for den ekstraordinære ydelse, samt den månedlig leasing ydelse. Derudover får du også fuld fradrag for både den ekstra ordinære ydelse og den månedlig ydelse med mindre den bliver brugt til privatbrug. Hvis bilen bliver brugt til privatkørsel så bliver personen der bruger bilen beskattet af fri bil, og virksomheden har kun et begrænset fradrag.

  Erhvervsleasing har også den fordel, at den ikke belaster likviditeten i samme omfang , som hvis virksomheden købte bilen. Virksomheden kan derved bruge deres likvider på at drive  virksomheden, i stedet for at binde en kapital i en bil.

  Splitleasing er også en god mulighed når man skal erhvervslease, med splitleasing må bilen bruges til privatkørsel uden du bliver beskattet af fri bil. Virksomheden og medarbejderen betaler i det omfang de bruger bilen. Så hvis man bruger firmabilen til privatkørsel i et lille omfang er det som regel en god løsning at splitlease firmabilen.

  close-link