Spar tid og penge ved brug af autobutler.dk!

Skal du havde din leasingbil på værksted, er det ofte en dyr fornøjelse, men hvis du vælger at bruge autobutler.dk som 468.521 andre bilejere allerede har gjort, så kan der være op til 40% at spare på din bilreparation. Autobutler.dk er en service, der indhenter op til tre gratis og uforpligtende tilbud på den bilreparation, du ønsker at foretage. 

Med autobutler.dk får du prisgaranti og 2 års garanti på service eller bilreparation

Autobutler.dk yder en prisgaranti til private bilejer, så du altid får den bedste pris på markedet. Med prisgaranti fra autobutler.dk matcher de ethvert tilbud, du har fået udarbejdet af et lokalt værksted, hvis du vælger at bruge deres service. Hvis det tilbud, du selv har indhentet fra det lokale værksted, er billigere end dem du har fået ved brug af autobutler.dk, så sørger autobutler.dk for, at du får løst samme opgave til samme pris. For at kunne benytte denne prisgaranti fra autobutler.dk, skal du havde et skriftlig tilbud, du kan fremvise til autobutler.dk. Alt arbejde, der er formidlet og udført igennem autobutler.dk, er der 2 års garanti på, og hvis der bliver noget, der giver anledning til en reklamation, skal du blot køre bilen tilbage på værkstedet. Du kan læse mere om, hvad garantien omfatter og dækker her.

FDM og autobutler.dk bruger foretager kvalitetskontrol af værksteder, der er tilmeldt autobutler.dk

Der er cirka 800 virksomheder tilmeldt autobutler.dk, og alle disse værksteders arbejde bliver der løbende foretaget stikprøvekontrol på. FDM er med til at kontrollere, at det arbejde, der bliver udført på reparationer, følger FDM’s reglement. Disse stikprøvekontroller, der foretages af FDM, er med til at garantere en høj kvalitet og service på alle opgaver, der er formidlet igennem autobutler.dk. Ud over disse stikprøver har autobutler.dk også integreret et bedømmelsessystem, hvor tidligere brugere af autobutler.dk har bedømt de forskellige værksteder. Disse to tiltag er med til at sikre, at værkstederne, der er tilmeldt autobutler.dk, altid leverer den ønskede kvalitet og service af opgaven.

Så nemt og overskueligt er autobutler.dk!

Autobutler.dk er nemt og overskueligt at bruge, og du skal blot udfylde en formular på den bilopgave, du ønsker at få lavet igennem autobutler.dk. Derefter modtager du op til tre gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige værksteder, hvor du nemt kan sammenligne tilbuddene på pris, afstand, bedømmelser. Når du fundet det bedste tilbud for dig, kan du vælge tilbuddet og derefter booke en tid online til din opgave. Og til sidst er der kun tilbage at køre bilen på værkstedet og få opgaven udført.

leasing
Eksempel på hvordan du modtager tre tilbud igennem autobutler.dk