Tesla leasing

TeslaTesla leasing er et innovativt bilmærke der producere miljøvenlige elbiler til private og virksomheder. Tesla har haft stor succes med deres model S, som er blevet en bil der tit ses på de danske veje, selvom prisen på den ligger i den høje ende af skalaen.

Tesla har givet gode betingelser til dem der køber en Tesla de har blandt andet placeret lade stationer rundt omkring i Europa, hvor det er gratis, at oplade ens tesla. Disse lade stationer er de såkaldte superchargere, hvor du kan lade bilen op på minutter i stedet for timer. Så du kan tage en kop kaffe eller noget andet imens din Tesla bliver opladt, og klar til at køre nogle flere kilometer.

En ny Tesla er beskyttet af en 4 års eller 80.000 km ny bils garanti og har 8 års ubegrænset km garanti på batteriet og drivlinjen.

Læa mere om Tesla på deres egen hjemmeside.

1 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  8
  Tesla Model S 2015 P90D Ludicrous flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  310000
  Total pris
  968656
  Brændstof
  El
  Vis mere
  Vis alle

  Tesla Model S leasing

  Tesla model S er blevet en meget populær bil, og det er en bil der ses på de danske veje tit.

  Du kan få en Tesla model S der kan kører fra 0-100 kilometer i timen på 3,0 sekunder, hvilket er ret imponerende for sedan. En Tesla model S har en rækkevide på mere end 528 kilometer, alt afhængig af hvor hurtigt du kører.

  Tesla model S har fået fem stjerner i Euro NCAP, hvilket er den bedste sikkerhedskarakter en bil kan få.

  Tesla leasing privat

  Privatleasing af en Tesla har også en række fordele, som man ikke får ved selv at købe en. Når man privatleaser en bil, ved du præcis hvad det koster, at have en bil til rådighed, hver eneste måned, der kommer ikke nogle uforudsete udgifter.

  Hvis du privatleaser din Tesla, skal du hellere ikke bekymre dig om hvad værditabet har været når bilen engang skal sælges, da det er inkluderet i leasingaftalen. Når leasingaftalen er udløbet skal bilen blot afleveres tilbage til forhandleren, og du kan derved lease en ny bil.

  Leasing er især fordelagtig, hvis du hyppigt udskifter bilen, det vil sige med 3-4 års mellemrum. Hvis man har bilen i længere tid end 4 år er det i mange tilfælde billigere, at købe bilen i stedet for at lease den.

  Tesla firmabil – Erhvervsleasing eller splitleasing

  Leasing af en Tesla til firmabil er en fremragende løsning for de fleste virksomheder. Når man lease en bil undgår du at bruge en stor kapital på dette, som du vil gøre, hvis du købte bilen med virksomhedens kapital. Ved leasing får virksomheden derved en bedre likviditet, og kan i stedet bruge kapitalen på at drive virksomheden.

  Der findes flere muligheder for at lease en bil til virksomheden, alt efter hvilke behov der er til bilen. Hvis bilen udelukkende skal bruges til erhvervskørsel er erhvervsleasing at foretrække.

  Men hvis bilen også bliver brugt til privatkørsel kan der være fordele i at splitlease bilen, i stedet for almindelig erhvervsleasing. Ved almindelig erhvervsleasing, skal personen der bruger bilen privat beskattes af bilen, og det kan være dyrt.

  Men hvis man leaser bilen, som en splitleasing aftale, så skal personen ikke beskattes af bilen, men i stedet betale en månedlig ydelse, alt efter hvor meget han har brugt bilen privat.

  close-link