Skoda leasingSkoda Leasing

Skoda er blevet købt af VW, og kendetegnes nu som et mærke, hvor man får meget bil for pengene. Dette har også gjort, at Skoda leasing er populært, og mange vælger en Skoda når de skal finde en leasingbil. Skoda har et bredt udvalg af bil modeller der henvender sig til både private, men også til erhverv. Hvis man er på udkig efter en bil i tysk kvalitet til fornuftige penge, så er Skoda leasing et yderst attraktivt valg.

Læs mere om Skoda på deres egen hjemmeside.

Skoda privatleasing

Hvis du gerne vil kører i en Skoda uden at bruge alle ens penge på en bil, eller optage et dyrt billån. Så kan du med privatleasing komme til at kører en Skoda for en engangsydelse(ekstraordinærydelse) og en månedlig leasingydelse.

Privatleasing er for folk der ikke ønsker, at få uforudsete udgifter til deres bil i form af reparationer. Ved en privatleasing er alle reparationer inkluderet, og du får derved 100 % budgetsikkerhed. Så du ved lige præcis hvad du skal betale for, at have en bil til rådighed hver eneste måned.

Når man privatleaser en Skoda, skal man vide hvad ens kørselsbehov er, da du kommer til at betale ekstra, hvis du kører over de kilometer der står i leasingkontrakten. Taksten for de overkørte kilometer er forskellige fra leasingselskab til leasingselskab. Nogle leasingselskaber har nogle lave takster, hvor andre har så høje takster, at de skal fungere som en straf, hvis man kører flere kilometer end aftalt i leasingkontrakten.

Hvis familieforholdene ændre sig eller noget helt andet er du bundet til din leasingkontrakt i 12 måneder. Men efter 11 måneder kan du opsige aftalen, og så har du en månedsopsigelse, hvor du der efter kan være ude af leasingkontrakten på 12 måned.

Hvis man har styr kørselsforhold og ønsker total budgetsikkerhed er privatleasing, en god mulighed for at komme til, at kører i en Skoda til fornuftige penge.

Skoda erhvervsleasing

Skoda erhvervsleasing er også en god måde, at få en firma bil i høj kvalitet. Og de har en række forskellige modeller der henvender sig til firma bil.

Erhvervsleasing har den fordel at man som erhvervsdrivende, at man kan få momsen tilbage på engangsydelsen(ekstraordinærydelse), samt den månedlig leasing ydelse. Der er også fuldt fradrag på begge ydelser.

En anden fordel ved leasing er at det ikke påvirker likviditeten i samme grad som ved køb af bil. Det vil altså sige du har mere kapital til rådighed ved erhvervsleasing frem for at købe en bil.

Hvis man ønsker at bruge bilen til privatkørsel, skal man være opmærksom på at man bliver beskattet af fri bil, og virksomhedens fradrag er begrænset.

Hvis man kun bruger bilen meget få gange til privat kørsel, kan splitleasing være et godt alternativ. Ved splitleasing bliver du ikke beskattet af fri bil og er ideelt for folk der bruger deres firma bil minimalt til privatkørsel.

Skriv et svar

close-link