Peugeot leasing

Peugeot leasing

Peugeot leasing tilbyder mange forskellige modeller i forskellige prisklasser, så der er store muligheder for, at finde en Peugeot der passer til dit behov og budget.

Peugeot leasing har både løsninger til private, og til erhverv, så uanset om det er en familiebil eller en firma bil så har Peugeot løsninger der passer til de flestes behov.

Læs mere om Peugeot på deres egen hjemmeside.

Peugeot Privatleasing

Med Peugeot privatleasing kan du komme til at køre i en ny eller lettere brugt Peugeot for en mindre ekstraordinær leasingydelse, samt et mindre beløb om måneden i form af månedlig leasingydelse.

Hvis man skal have en ny bil og ikke ønsker at optage et lån eller bruge sin opsparing på en bil, så er privatleasing en god løsning, da du ikke binder dine penge i en bil i samme omfang som, hvis du selv køber den eller låner til den.

De fleste vælger at privatlease deres bil på grund af den store budgetsikkerhed privatleasing har. Med privatleasing ved du hver eneste måned, hvor mange penge du skal betale for, at have en bil til rådighed. Der kommer ikke nogle uforudsete omkostninger til reparationer eller service og du skal ikke tænke på hvad værditabet på bilen har været når du skal sælge. Alt dette er inkluderet i den månedlig leasingydelse.

Privatleasing kræver at man har styr på sit kørselsbehov, hvis man ikke har det så kan det hurtigt blive dyrt. Det er nemlig ofte ret dyrt, at køre flere kilometer end det der står i leasingkontrakten.

Hvis du dog har styr på dit kørselsforhold og skifter din bil ud ofte, hvilket vil sige efter 2-4 år, så kan du komme til, at køre rundt i en Peugeot til mindre penge end, hvis du købte bilen selv.

Peugeot Erhvervsleasing

Når du erhvervsleaser en bil kan du få momsen tilbage for den ekstraordinære ydelse, samt den månedlig leasing ydelse. Derudover får du også fuld fradrag for både den ekstra ordinære ydelse og den månedlig ydelse.

Erhvervsleasing har også den fordel, at den belaster likviditeten langt mindre end, hvis virksomheden køber bilen. Virksomheden kan derved bruge deres likvider på at drive og vækste virksomheden, i stedet for at binde en stor kapital i en bil.

Hvis bilen bliver brugt privat så bliver personen der bruger bilen privat beskattet af fri bil, og virksomheden har kun et begrænset fradrag.

Splitleasing er også en god mulighed når man skal erhvervslease, med splitleasing må bilen bruges privat uden du bliver beskattet af fri bil. Virksomheden og medarbejderen betaler i det omfang de bruger bilen. Hvis man kører lidt i ens firma bil privat, så er splitleasing en god løsning.

Skriv et svar

close-link