FiatFiat leasing

Fiat er et italiensk bilmærke, der henvender sig til det europæiske marked. Fiat har haft stor succes med deres Fiat 500, Fiat Punto, Fiat Panda og nogle flere modeller.

Især Fiat 500 er en populær bil. Fiat har mange forskellige bilmodeller, der henvender sig til private og til erhvervsbrug. Fiat har de senere år fået en del attraktive leasingaftaler, der gør det mere lukrativt at lease bilen fremfor at eje den selv.

Du kan se mere om Fiat på deres egen hjemmeside.

0 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:

  Fiat privatleasing

  Fiat privatleasing er populært og flere vælger at privatlease deres Fiat i stedet for at købe den selv, hvilket skyldes de gode tilbud der er på Fiat, samt de mange fordele der er ved privatleasing.

  En af fordelene ved privatleasing er den budgetsikkerhed der er ved privatleasing, du ved præcis hvad du skal betale hver eneste måned for at have en Fiat til rådighed. Der kommer ingen uforudsete udgifter til reparationer og service til bilen.

  En anden fordel er du ikke selv skal bruge kræfter på at sælge bilen, du skal blot aflevere bilen tilbage til leasingselskabet når leasingperioden er udløbet.

  Læs mere om privatleasing her!

  Fiat erhvervsleasing

  Fiat har også en række bilmodeller der passer til erhvervsleasing. Erhvervsleasing påvirker ikke virksomhedens likviditet i samme format, som hvis virksomheden købte en bil for deres egen kapital.

  Med erhvervsleasing ved virksomheden også helt nøjagtigt, hvad det koster om måneden at have en bil til rådighed, og der kommer ikke nogle uforudsete udgifter til bilen.

  Der findes to forskellige leasingtyper der henvender sig til erhverv den ene er traditionel erhvervsleasing og den anden er splitleasing.

  Hvilke en der er bedst kommer an på flere faktor og du kan læse mere om erhvervsleasing her og splitleasing her.

  close-link