BMW 118 leasingBMW 118 leasing

BMW 118 leasing er i mange tilfælde anvendt, når man ønsker at anskaffe en BMW 118. BMW 118 er en del af BMW’s 1-serie og er en lille mellemklasse bil. Bilen kan fås med 2,3 og 5 dørs og så fås den som hatchback, coupe og cabriolet.  BMW 118 kan fås med benzin eller diesel motor. Initialerne ”I” og ”D” angiver om, hvilke brændstof bilen bruger. Hvis der står ”I” til sidst er det en benzin bil og hvis der står ”D” så er det en diesel bil. De sidste to nummer i BMW 118, betyder at det er en 1.8 liter motor. Biler i samme klasse, som BMW 118 er Audi A3, Mercedes A-klasse, VW Golf. (Se mere BMW leasing)

2 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  10
  BMW 118D AUT – Flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  46250
  Total pris
  183554
  Kørtekilometer
  91000 km
  Brændstof
  Diesel
  Vis mere
  10
  BMW – 118 2012 1.8 D AUT privatleasing
  Leasingtype
  Privatleasing
  Km. i perioden
  Fri km
  Engangsydelse
  46250
  Total pris
  183554
  Kørtekilometer
  91000 km
  Brændstof
  Diesel
  Vis mere
  Vis alle

  BMW 118 privatleasing

  BMW 118 privatleasing er yderst anvendt i Danmark, og mange dansker vælger at privatlease en BMW 118, hvilket også skyldes de mange attraktive leasingkontrakter der gør det mere interessant, at privatlease dem end at eje bilen selv. Hvis man vælger at privatlease en BMW 118, får man en række fordele, som du ikke får hvis du ejer bilen selv. En af de store fordele ved privatleasing er, at der fås leasingkontrakter, hvor alt er inkluderet i de månedlig ydelse, hvilket vil sige der ikke kommer nogle uforudsete udgifter til service, reparationer osv. du kan derved få 100% budgetsikkerhed med privatleasing. Med privatleasing ved du nøjagtigt, hvad det koster dig at have en BMW 118 til rådighed. Du skal blot betale en engangsydelse og månedlige ydelser. Når leasingperioden er slut, så skal bilen bare afleveres tilbage til leasingselskabet, og derefter kan du frit finde en ny leasingbil, hvis du ønsker dette. Du slipper derved også for alt besværet med, at sælge bilen, og du skal hellere ikke bekymre dig om værditabet op bilen, da de er inkluderet i de månedlige ydelser.  (Læs mere om privatleasing)

  BMW 118 erhvervsleasing

  BMW 118 erhvervsleasing bliver ofte brug, og BMW 118 ses tit i erhvervslivet. En virksomhed får en række fordele ved erhvervsleasing, frem for at købe bilen for deres egen kapital. Den største fordel er, at erhvervsleasing ikke påvirker likviditeten i samme omfang, som hvis virksomheden brugte deres egen kapital til at købe en BMW 118. Når en virksomhed erhvervsleaser en bil, skal de blot betale en engangsydelse og en månedlig ydelse, for at få stillet bilen til rådighed – disse leasingydelser er fuldt fradrags berettige. I disse leasingydelser kan du få inkluderet alle udgifter så som service, reparationer, forsikring, dækskifte osv. hvilket giver virksomheden 100 % budgetsikkerhed, så de ved nøjagtig hvad det koster dem hver eneste måned at have en BMW 118 til rådighed.  (Læs mere om erhvervsleasing)

  close-link