VW leasingVW Leasing

VW er en af de mest sete biler på vejen herhjemme dette skyldes, at VW er kendt for, at være en meget pålidelig bil, samt i et normalt prisleje, hvor de fleste kan være med. VW har et bredt sortiment af bilmodeller, der findes en model der passer til hele familien, unge, forretningsmanden og så videre. VW forbindes med høj tysk kvalitet, med utrolige gode køreegenskaber lige godt, hvilke VW model du vælger.

Læs mere om VW på deres egen hjemmeside.

3 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  10
  Volkswagen Touareg 2010 V8 TDI AUT. BMT privatleasing
  Leasingtype
  Privatleasing
  Leasing periode
  36 md
  Engangsydelse
  78750
  Kørtekilometer
  110000 km
  Brændstof
  Diesel
  Motor
  V8 TDI AUT. BMT
  Distance
  View more
  9
  Volkswagen Touran 2013 TDI 177 Highline DSG privatleasing
  Leasingtype
  Privatleasing
  Leasing periode
  36 md
  Engangsydelse
  57500
  Kørtekilometer
  86000 km
  Brændstof
  Diesel
  Motor
  TDI 177 Highline DSG
  Distance
  View more
  10
  Volkswagen – Passat 2013 TDI 140 privatleasing
  Leasingtype
  Privatleasing
  Leasing periode
  24 md
  Km. i perioden
  Fri km
  Engangsydelse
  53750
  Kørtekilometer
  47000 km
  Brændstof
  Diesel
  Motor
  TDI 140
  View more
  Vis alle

  VW Privatleasing

  Ved at privatlease en VW i stedet for, at købe en kan du få en VW uden, at skulle optage dyre lån, eller bruge alle ens optjente penge på en bil. Når du privatleaser en bil skal du blot betale en ekstraordinær ydelse en enkelt gang, og så en månedlig ydelse i den given periode, hvor leasingkontrakten løber over.

  Privatleasing henvender sig til folk der ønsker, at vide hvad det koster præcis hver eneste måned, at have en bil til rådighed. Privatleasing giver 100 % budgetsikkerhed, og der kommer ingen uforudsete omkostninger.

  Når man privatleaser en bil skal man være bevidst om, hvilke kørselsbehov man har til en bil, fordi det kan være dyrt, at køre flere kilometer end der er aftalt i leasingkontrakten. Du skal også være klar over dit plads behov til en bil, da det kan være dyrt, at skifte bilen ud med en mindre eller større bil.

  Hvis man har styr på overstående ting, så kan der være mange penge, at spare ved at, køre rundt i en VW der er leaset fremfor en der er købt. Det skal dog siges, at hvis man leaser en bil mere end 4 år, så er det for det meste billigere, at købe bilen fremfor at lease den.

  Læs mere om privatleasing her!

  VW leasing erhverv

  VW er også et populært mærke i erhvervslivet, og folk i næsten alle brancher bruger bilen som firmabil. Erhvervsleasing er utrolig smart for virksomheder da den ikke påvirke likviditeten betydeligt. Hvis en virksomhed køber en bil fremfor, at lease den får de en langt dårligere likviditet, da de binder en større kapital i en bil.

  Ved at lease en bil kan du som erhvervsdrivende hæve momsen på den ekstraordinære ydelse og den månedlig ydelse. Der er også fuldt fradrag på den ekstra ordinære ydelse, samt den månedlig ydelse.

  Hvis bilen bliver brugt privat, vil personen der bruger bilen blive beskattet af fri bil, og fradraget for virksomheden vil blive begrænset

  Det er også muligt, at splitlease bilen, så leasingkontrakten bliver delt op i to dele, og medarbejder og virksomheden betaler hver især for, hvor meget parterne hver især har brugt bilen. Ved denne leasingmetode bliver medarbejderen ikke beskattet af fri bil.

  Læs mere om erhvervsleasing her!

  Skriv et svar

  Modtag knivskarpe leasingtilbud på biler
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  TILMELD
  Giv det en chance, du kan afmelde når som helst.