Toyota leasingToyota leasing

Toyota er et populært mærke til privatleasing, men også til erhvervsleasing. Toyota er kendt for deres billigere biler i høj kvalitet. Når du leaser en Toyota får du mere for pengene end når du leaser f.eks. en Audi, BMW eller lignende.

Toyota har et bredt sortiment af biler, de har store firehjulstrækkere, men også helt små minibiler, så Toyota har biler til forskellige behov og smag.

Læs mere om Toyota på deres egen hjemmeside.

Toyota Privatleasing

Med privatleasing kan du komme til at køre i en flot Toyota uden at optage lån i banken, eller bruge hele din opsparing på en bil.

Privatleasing henvender sig til folk der ønsker budgetsikkerhed, og ikke ønsker nogle uforudsete omkostninger der kan vælte hele økonomien. Når du privatleaser din Toyota har du derfor fuldstændig overblik over din økonomi.

Når du privatleaser en bil skal du kende dit kørselsbehov, da det kan være dyrt og køre flere kilometer end der aftalt i leasingkontrakten.

Privatleasing forudsætter også, at du skifter din bil ud hyppigt indenfor 2-4 år, hvis man ikke gør det kan det være billigere, at købe bilen i stedet.

Læs mere om privatleasing her!

Toyota erhvervsleasing

Erhvervsleasing af en Toyota kan være en god ide for en virksomhed, da det giver en bedre likviditet i virksomheden, på grund af der ikke bindes kapital i bilen når man leaser den i stedet for, at købe den. Når virksomheden ikke binder deres penge i en bil, har de i stedet mulighed for, at bruge deres kapital på at drive deres virksomhed.

Hvis bilen også ønskes at bruges til privatkørsel, bliver personen der bruger bilen til privatkørsel beskattet af fri bil og fradraget for virksomheden bliver begrænset.

Hvis man bruger bilen minimalt kan det også være en god mulighed med splitleasing, hvor leasingkontrakten bliver delt op i to, og medarbejderen og virksomheden betaler, ud fra hvor meget de hver især har benyttet bilen.

Læs mere om erhvervsleasing her!

close-link