MazdaMazda leasing

Mazda har hovedsæde i Japan og har haft et længere samarbejde med Ford Motor Company, hvor de i samarbejde har udviklet teknologien sammen til deres biler.

Mazda tilbyder dette model sortiment af biler: Mazda2, Mazda3, Mazda 6 og Mazda CX-3 Mazda CX-5 Mazda MX-5 og Mazda MX-5 RF.

Med dette sortiment kan Mazda tilfredsstille enhver behov til en bil. Mazda leasing kan fås både som privat- og erhvervsleasings.

0 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:

  Mazda privatleasing

  Privatleasing af en Mazda er altid et godt valg, Mazda har en række biler der er lukrative at lease fremfor at købe og eje dem selv.

  Privatleasing har også en række fordele du ikke får, hvis du køber bilen selv. En klar fordel er den budgetsikkerhed du får ved privatleasing, du ved præcis hvad du skal betale hver eneste måned, for at have en Mazda til rådighed.

  Der kommer ingen uforudsete udgifter til værksted eller lignende med privatleasing. Når leasingkontrakten udløber skal du aflevere bilen tilbage til leasingselskabet, du skal derved ikke bruge tid på at sælge bilen selv, eller tænke over værditab.

  Med privatleasing undgår du alle bekymringerne ved at eje bilen selv, og du kan derved koncentrere dig om at nyde din nye Mazda.

  Du kan læse mere om privatleasing her.

  Mazda erhvervsleasing

  Mazda bliver også brugt som firmabiler landet over, hvilket skyldes deres enorme drift sikkerhed. Der er også en lang række fordel ved leasing for en virksomhed.

  Den største fordel er leasing ikke påvirker likviditeten i samme grad, som hvis virksomheden købte bilen selv. Ved leasing har virksomheden mere kapital til rådighed end, hvis de havde købt bilen selv og bundet en stor kapital i en Mazda.

  Der findes to muligheder for at lease en bil til erhverv, hvilket er erhvervsleasing og splitleasing. Hvilke leasingform der passer bedst, kommer an på behov til firmabil.

  Du kan læse mere om erhvervsleasing her og splitleasing her.

  close-link