Audi A3 leasing

Audi logoAudi A3 er en lille bil der befinder sig i mellemklassen sammen med Volkswagen Golf, Seat Leon og Skoda Octavia. Audi startede med at producere Audi A3 i 1996, og der kommer stadig nye modeller af Audi A3 hver eneste år.

Audi A3 kan fås både med en benzin motor og en diesel motor, de nye Audi A3 bruger enten den benzin dreven TFSI motor, eller den diesel drevet TDI motor. Disse motor kan fås med forskellige ydeevne alt efter, hvilke størrelse motor der passer til dit behov og ønsker.

Audi A3 kan også fås i forskellige typer, den findes f.eks. i cabriolet eller som en racermodel der er kendt under navnet Audi RS3.

2 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  10
  audi a3 2013 2.0 TDi S-line flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  45000
  Total pris
  81000
  Kørtekilometer
  139000 km
  Brændstof
  Diesel
  Vis mere
  5
  Audi A3 2.0 TDi Attraction SB 2013 Flexleasing
  Leasingtype
  Flexleasing
  Engangsydelse
  31250
  Total pris
  118682
  Kørtekilometer
  85000 km
  Brændstof
  Diesel
  Vis mere
  Vis alle

  Audi A3 privatleasing

  Privatleasing af en Audi A3 er et fremragende valg, du får en række fordele ved at lease din Audi A3 fremfor at eje bilen selv.

  Den helt store fordel ved at privatlease en Audi A3 er at du blot skal betale en engangsydelse, og derefter en fast månedlig ydelse, der ikke ændre sig. Det vil sige du ved præcis hvad det vil koste dig at have en Audi A3 til rådigheder hver eneste måned i hele leasingperioden.

  Da du ikke ejer bilen selv er det heller ikke dig der skal betale værkstedregninger, hvis disse skulle forekomme, du er derved bedre stillet ved at lease en bil fremfor at købe den selv.

  Når leasingperioden er slut skal du blot aflevere din Audi A3 tilbage til dit leasingselskab, du slipper derved også for alt besværet med at sælge bilen selv, og du skal ikke tænke på bilens værditab.

  Audi A3 Erhvervsleasing

  Erhvervsleasing af en Audi A3 er også enormt fordelagtigt ud over de fordele du for privatleasing, vil din likviditet i virksomheden ikke være påvirket i samme grad, som hvis virksomheden ejede bilen selv.

  Ved leasing binder du ikke en stor kapital i en bil, og virksomheden har, derved mere kapital de kan bruge til andre ting i virksomheden.

  Der findes to leasingmuligheder når du skal lease en bil til erhvervsmæssigt brug.

  Den ene er erhvervsleasing der er fordelagtigt, hvis bilen udelukkende bliver brugt til erhverv, eller en medarbejder har valgt at bruge bilen privat, og derved blive beskattet af fri bil.

  Hvis en medarbejder ønsker, at bruge bilen i et mindre omfang er der en anden mulighed, hvilket er splitleasing.

  Splitleasing er hvor man deler leasingkontrakten op i to dele. Med arbejderen skal betale for den den han bruger bilen privat og virksomheden skal betale for det den bliver brugt til erhverv.

  close-link