Nissan QASHQAI leasing

0 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:

  Nissan QASHQAI leasingNissan

  Nissan QASHQAI er en SUV crossover, og er en af Nissans mest solgte biler. Nissan QASHQAI har fået gode anmeldelser af mange bil entusiaster. Nissan QASHQAI fås i flere forskellige udgaver: Visia city, Visia, Acenta, N-connecta og Tekna.

  Forskellen på de forskellige udgaver af Nissan QASHQAI er udstyrspakken, og modellen med mindst udstyr er Visia city, hvilke også er den billigste af udgaverne.

  Den dyreste og mest luksuriøse Nissan QASHQAI er Tekna udgaven der har stort set alt i udstyr. Der findes både leasingkontrakter på en Nissan QASHQAI til privat og til erhverv.

  Nissan QASHQAI leasing privat

  Nissan QASHQAI er en populær bil i Danmark, og den bliver i stor stil brugt til privatleasing. Ved privatleasing af en Nissan QASHQAI slipper man for alt bøvlet med at eje en bil selv, og du skal blot nyde din Nissan QASHQAI.

  Der er en lang række fordele ved privatleasing, som man ikke får ved at eje bilen selv. Den største fordel er budgetsikkerheden, når man privatleaser en Nissan QASHQAI skal du blot betale en engangsydelse, og derefter den samme faste månedlig leasingydelse.

  En anden fordel ved privatleasing er når leasingkontrakten udløber skal du blot aflevere bilen tilbage og du slipper derved for alt besværet med at sælge bilen selv.

  Nissan QASHQAI leasing erhverv

  Nissan QASHQAI bliver også brugt til erhvervsleasing, og mange virksomheder vælge denne bil til firmabil.

  En helt klar fordel for virksomheden når de vælger at lease deres firmabil fremfor at købe dem, er at likviditeten ikke bliver påvirket i samme omfang som køb af bil, Virksomheden binder derved langt mindre kapital i en bil, når de vælger at lease den.

  Der findes to forskellige erhvervsleasing muligheder den ene er den traditionelle erhvervsleasing og den anden er splitleasing. Hvilke en der er bedst kommer an på behov og ønsker til bilen.

  close-link