Volvo leasing

Volvo leasing

Volvo har i mange år været et oplagt emne, med hensyn til leasing, og mange vælger Volvo leasing, når de skal anskaffe en Volvo, at kører rundt i. Biler fra svenske Volvo er særdeles attraktive, og er kendt for at være solide og af høj kvalitet. Volvo har et bredt sortiment af forskellige bilmodeller der passer til forskellige behov. Det brede udvalg gør, at både private og erhvervsfolk vælger Volvo når de skal lease en bil. Volvo tilbyder tre forskellige serier af biler: V-serien S-serien og XC-serien: XC90.

Læs mere om Volvo på deres egen hjemmeside

10 Leasingaftaler tilgængelige

Sorter efter:
  Vis alle

  Volvo privatleasing

  Privatleasing af en Volvo er i mange tilfælde en god ide, da privatleasing har en række fordele, du ikke får hvis du køber bilen selv. En af de helt store fordele er budgetsikkerheden ved privatleasing, når du leaser en Volvo ved du præcis hvad den koster, at have til rådighed hver måned. Du skal derved ikke bekymre dig om uforudsete regninger, der pludselig kunne opstå.

  En anden klar fordel ved privatleasing af en Volvo, er du hellere ikke skal bekymre dig om værditabet, når bilen skal sælges. Det vil sige når din leasingperiode er udløbet, skal du blot levere bilen tilbage til dit leasingselskab, og du slipper for alt bøvl med selv at skulle sælge bilen.

  Privatleasing er specielt fordelagtigt, hvis du skifter biler hver 3-4 år. Hvis man normalt har bilen længere end 4 år kan det i nogle tilfælde bedre betale sig at købe bilen selv.

  Læs mere om privatleasing her.

  Volvo erhvervsleasing

  Volvo kan også bruges som erhvervsleasing, hvilket også har en lang række fordele. Når man erhvervsleaser en Volvo fremfor at købe den i virksomheden, får man en langt bedre likviditet, dette skyldes at man ikke binder en stor kapital i en bil.

  Der findes to forskellige leasingformer til erhverv alt efter hvilke behov der er til bilen. Hvis bilen udelukkende køre erhvervskørsel vil erhvervsleasing klart være at foretrække. Men hvis bilen skal bruges privat, kan der være nogle fordele ved at vælge splitleasing, i stedet for erhvervsleasing. Dette skyldes at erhvervsleasing skal personen der bruger bilen privat beskattes af bilen, og det kan i nogle tilfælde være dyrt.

  Men hvis man vælger at splitlease en bil skal personen ikke beskattes af fri bil, men i stedet betale en månedlig ydelse, alt efter hvor meget bilen bliver brugt privat.

  Læs mere om erhvervsleasing her og splitleasing her.

  close-link